söndag 26 december 2010

mmm...mumma :)

Jag och Mammy <3 LOVE
Jättegott med kalkon hos daddy! Efterätten som mamma och jag gjort var också supergod. En frusen apelsintårta med pepparkaka. Mmm.. mumma :)

Kom precis hem, är ensam med vovvarna. Lite läbbigt, hör röster där ute och jag känner mig iakttagen. Usch, tycker inte om att ha det så upplyst och öppet i fönsterna. Vill kunna rulla ner, kanske tända några ljus och känna mig säker. Inbillar mig alltid att någon står där ute och tittar på mig och som kanske ska skuta mig genom rutan eller något. Låter det sjukt? Är jag psykiskt störd? Ja, om Asperger räknas som psykiskt störd, så är jag väl det. Alltid när jag är ute, speciellt när det är mörkt, men även när det är ljus ute, känner jag mig förföljd och iakttagen. När jag var liten och hade varit hos en kompis, sprang jag alltid hem, eller cyklade det fortaste jag kunde. Idag går jag inte ut alls. Kan inte förmå mig att gå ut, inte ens med Chilly ibland. Men jag måste, för hennes skull. Jag är rädd för människor, för mänskligheten. Ibland är jag så rädd att jag inte klarar av att hämta posten eller kasta soporna 10 meter från huset. Jag vet inte varför jag är så rädd. Jag har alltid varit det. Och jag kommer säkert alltid att vara det...

Snart kommer nog mamma hem, måste byta om och ta bort sminket. Får väl göra det nu innan jag glömmer det, ha det!
 
Ugly me today
Ugly me again



BonusBild
Jag och Chilly igår natt <3

1 kommentar:

  1. Varför skriver du "ugly me"?? Bullshit! Du är ju jättefin!! :) Och det skriver jag inte för att vara snäll... hade jag tyckt att du varit ful, hade jag inte brytt mig om att skriva!

    SvaraRadera